Thank God it's friday

och så var hälsastudenten över!(om jag inte blir underkänd och måste skriva om, hope not) Tänkte att jag skulle unna mig lite så jag for och köpte hem sushi efter skolan. MMM-MM-MMM!
Är helt slut nu så har förbjudit mig själv från att plugga ikväll. Tänker fara och mysa med bf och så ska vi kika lite på resor, SWEEEEEET! Skulle ha suttit fint med utgång ikväll men jobbar imorgon, så icke sa nicke. Skriver mitt sista prov för den här perioden på onsdag och på fredag nästa vecka.. OH GOSH it's gonna be epic. Är taggad för utgång nu en vecka före haha! Anyway, alla ni som är ute ikväll - HALSA LITE FÖR MIG MED!

Instead of what?

Tycker att det är så mycket roligare att beställa kläder än att plugga. MMMMM. Får hem en dösnygg klänning nästa vecka(håller tummarna) lucky me! Har varit ledig idag från skolan, steg upp kl 9 och började plugga = är helt slut atm. ORKAR verkligen INTE plugga mera nu. Vet iallafall vem som kommer lämna upp studentprovet först imorgon.. blankt...typ..BLÄ. Screw studying, i'm chillin 2night.

I can't see your true colours



ooooch.. pluggapluggapluggapluggapluggapluggapluggaplugga

Soon

Är lite måndagsledsen, dumma dumma studenten.. Så fort jag har hälsan + provperioden över så ska jag må så jäääkla bra, vara glad hela tiden, vara med mina friendz → festa skiten med mina friendz.. ÅHHHH LÄNGTAR!!!

Smart and independent

Pluggar, tränar, pussas, pluggar, blir sjuk, tränar, pussas, pluggar, tränar, pussas = det som händer i mitt liv just nu. Ska börja leva igen om två veckor då hälsastudenten är skriven!!

16:55



We have none

Har nu varit sjuk i en och en halv vecka, roligt värre! Som tur var så släpade jag mig själv till sjukhuset igår och kom hem med medicin, THANK YOU LORD!!! Bort med bihåleinflammationen tack!! När jag blir frisk blir det nya tag och det kommer bli awesome!! Eller hur Amanda? Du och jag?!! IT'S ON!

18!!



Glömde förstås att lägga upp bild på födelsedagsbarnet.. GRATTIS FINA UNDERBARA RARA MARTHA (SOM JAG HAR KÄNT HELA MITT LIV) SOM FYLLDE 18 ÅR IGÅR!!

More than okey


RSS 2.0