And so we go


(Martha ser du att jag har hål i tungan!!?)
Kom hem för en stund sen och jag är tydligen ensam hemma till efter klockan 7 någon gång, fan vad skönt! SKA göra läxor om en stund, måste kika lite på One Tree Hill först och lata mig. Ikväll kommer Anton hit och så ska vi kolla på film igen, myy-ysigt. Nu tv, see ya!

Oh gosh


Jag skulle inte tacka nej till det här precis, och hur jääääkla snygga är inte skorna?

baby, this town rips the bones from your back

Tjoofan. Hade det riktigt trevligt hos Martha igår med snygga brudar och det borde göras om, helt klart!
Idag känns det som att tiden har rusat förbi mig, det var ju just som jag vaknade och nu är klockan mitt i allt halv 6?! Ajaa, jag har iallafall hunnit med en promenad och nu så måste jag nog plugga lite smått. Kvällens planer är väl bara att hänga och ta det lugnt, vilket känns skönt för jag har inte lust med så mycket annat haha! Nu blirre plugg, bye for now!

Baddest, ruffest



Måste.läsa.på.finska.NU! Försöker hitta en massa undanflykter för jag orkar inte läsa på finskan, vilket jag borde eftersom vi har förhör imorgon på 17 kapitel.. Thanks for that one!
Annars då? Är galet kär, tycker att det ska bli sjukt skönt med helg och har ångest för fotbollen haha. Nu fasiken ska jag plugga, talk to you laterro!

Is this it?

Bläää. Jag vet inte hur jag ska göra med fotbollen.. Känns som att jag inte har tid och ork för nått längre. Jag antar att det får bli ett litet uppehåll för mig snart..

Did someone say Egypt?


Lite roligt att jag beställde de här egentligen;
1. Vet inte riktigt om jag passar i gult?
2. Gillar färgerna på klänningen men den ser lite skum ut. Äh, en klänning för 4,95 dör man väl inte av.

Lame girl

Lite halv taskig uppdatering här vaaa. Men dom senaste dagarna så har jag varit med finaste, sett på film hos Mysan och det var väl allt haha! Sharpning sharpning nu Lina, håll bloggen i liv ehe. Nu ska jag plugga lite och fortsätta se på OTH och ikväll så hoppas jag på finbesök. Toodles!

Your temper's just as bad as mine is



Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie


I like the way it hurts

Är inte så himla aktiv nu, sorry dudes. Men jag mår inte så bra, mår sjukt illa, har spytt, har ont i magen + att jag har dendär förbannade kissjukan igen eheh(om ni nu ville veta det eller inte, vad vet jag. Hoppa över den raden annars) Så jag har inte varit i skolan idag. Har varit en sväng till le hospital och sen kom Jessica efter mig så for vi och myste i regnet på hennes stuga. Nu på kvällen så har jag, mamma och pappa varit en sväng till Anton och fikat och det var nice price! Igår så lekte vi förresten romantiska och badade bubbelbad, myyyys haha! Nä nu drar jag mig mot sängen, so long!

1,2,3

Lördag: Spelade borta match, förlorade stort och mådde som ett as rent ut sagt. Kom hem och hängde lite med Amanda, Mysan och Martha hemma hos Mysan och myste i deras lusthus. For hem och sov och fick finbesök mitt i natten!

Söndag: Finaste finisen Hia fyllde år! Var med Anton på dagen och for till Mysan med Martha och Amanda och pysslade med Hias presenter och for sen och grattade Hia, käkade tårta och gullade med hennes kattungar som är SÅ JÄVLA söta! Efter det for jag och Anton en sväng till Jessica och var med Jessica, Marcus, Kristin, Andreas och Johanna och spelade kort och bara hängde en stund och sen körde jag Svarta Faran#2 haha!

Måndag
: Har gått runt och haft ångest för att skolan börjar imorgon heehee. Tog bussen in med Martha, mötte Mysan och gick och åt på Eat♥ och hängde sen på stan. Det här kändes som ett lite värdelöst inlägg men tänkte bara att jag skulle berätta vad jag har sysslat med när jag har varit för lat för att blogga haha..

Från svedala









+ nagellack och ett par hörängen. Bilden på ringarna gör inte rättvisa, speciellt inte den stora som är från topshop, love it. Bilderna är hemska, jag vet. Men ähhh, who cares?



Steppin' out over the line

Morsning korsning(vadå geekigt?!). Spelade som sagt korp match igår och det var fun, vi vann men gick tyvärr inte vidare till final.. Men kul som fan har det varit och man hoppas på en plats i laget nästa sommar haha! Idag ska jag visa vad jag har köpt, tog mig inte tiden att göra det igår, hade en massa annat viktigt att göra som att titta på tv och vara på datorn.. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right? Nu ska jag och Maria sola, det är kanske den sista sola-dagen före skolan börjar, fy vad hemskt. Iallafall, talk to you later-o!

We gotta get out while we're young

Huäää vad jag mår illa och är trött. Tror minsann att det får bli en tidig kväll ikväll. Vi hade ju som sagt träningsmatch ikväll och vi spelade faktist ganska bra men så fick dom två skit mål så dom vann, hurraaaaayyy..
Jaja, nu taggar jag för korp match imorgon istället! Dom är alltid så roliga haha. Imorgon ska jag verkligen försöka visa vad jag köpte i stockholm men jag är en lazy-bitch-motherfucker right now så det går lite trögt. Jag köpte inte så mycket men lite fick jag ju iallafall hem. Nåväl nåväl, nu tänker jag nog säga godnatt till bloggen!

When I say jump you say how high

Tjooooooofan. Kom hem för en stund sen, har varit och hängt lite med Amanda(som fixade till min blogg, TACK AMANDA!!) Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå, har träningsmatch ikväll som antagligen kommer gå dåligt haha.. Maria står och provar mina kläder och dansar runt och är som hon är. Ikväll hoppas jag väl på att det händer nått, typ spela lite volleyboll? Någon som hänger på? *puppy eyes* Annars kanske jag far och kikar på korp hehe. Ska försöka fixa fram bilder på det som jag köpte i Swe, men om jag känner mig rätt så får det bli imorgon. Jadaaa jadaa jadaaa nu bara skriver jag en massa ointressant, so bye!

I'm bad

Häär var man inte aktiv. Men har varit till swe med Martha och Hia i två dagar och shoppat lite och haft det skoj. Uppdaterar sen senare och skriver om något roligt. Ville bara säga att jag lever!

That's the way I like it


Behövde en jacka + kängor/skor, så det krävdes bara några klick så var det klart sen!

All of us

Känner mig lite lätt trött, har varit till mariebad med småflickorna idag och sen var jag på träning. Efter träningen for jag en snabb sväng till Amanda och var med dom finaste flickorna i hela jävla världen! Nu sitter jag och kollar på Livet På BB haha, vääldigt intressant. Imorgon hoppas jag på att det är fint väder så att jag kan sola lite, annars tror jag att det får bli en tur till mariebad igen! Nu orkar jag inte anstränga mig mer, sååå pews och godnatt på dig bloggen!

Get a grip, man

Vad hände med sommaren egentligen? Varför har allting gått så jäkla snabbt? Sitter och stirrar mig blind på kalendern och inser att det är knappt 2 veckor kvar av sommarlovet. Jag känner att det ska bli både roligt och förjävligt att börja skolan igen, orkar fanimej inte börja med allt pluggande.. Jag får väl försöka bita ihop och sitta och längta till slutet av oktober då vi ska fara till egypten. Huuuj alltså, jag får nästan ångest över skolan när jag tänker på det. Enough about that. Vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit en sväng till stan, käkat en snabb lunch med Martha och Amanda och sen inte gjort någonting och ska snart iväg på träning. Imorgon känner jag att jag MÅSTE hitta på något, jag FÅR BARA INTE slänga iväg de sista dagarna av sommarlovet nu. Sharp you, Lina!

Gimme gimme gimme


Simply as that

Kom hem från stan för ett tag sen, har varit och fikat med Anna och det var riktigt trevligt! Kommer nog göras om :) Jag brukar förresten oftast bli arg om det inte är sol och fint väder, men nu så sitter jag och bara njuter av att det regnar, det är så mysigt! Tror jag ska städa lite i mitt rum och få ordning på alla mina smycken och kläder, ska även försöka plocka fram lite kläder som jag eventuellt ska(försöka) sälja. Ikväll blir det nog bara chillin n killin på schemat för min del!

What happend?


Sean banan kickade ju ass igår haha! Vi dansade iallafall och hade det roligt. Sen gick vi till Amanda en stund och sen vidare mot stan och kikade på fyrverkerierna(fan vad fult ord), men det var nice! Ikväll blev det IFK match och imorgon ska jag sova och njuta av att inte behöva fara på jobb. Åssååm

RSS 2.0