Everytime I see your face baby, I get so weak in my knees



Heyaaall. Har klippt av 15 cm av håret, känns skönt! Lite knäppt hur långt det var innan, det var waay tooo låångt!
Är lite gone från bloggen men jag har faktist jullov och gör annat förstår ni. Ikväll ska vi på hockey och sen blir jag nog i hammarland de närmaste dagarna, spenderar även Nyår där! AWESOME hörrni!

XMAS



Ha en super duper awesome julafton! Ät er tjocka och umgås med era nära och kära och riv upp alla julklappar hehe!

Gingerbread

Här bakas det pepparkakor för fullt! och det märks tammetusan att det inte är varmt ute.. Fryser ju ihjäl här inne bara(!!). Dagens planer är väl att klä granen och fixa och trixa lite inför jul imorgon då.
Slängde förresten på mig det här på julfesten + mina nelly skor.. MMMMMmm.. Julfest kvällen var faktist trevlig, iallafall för mig! Ne nu fortsätta baka lite igen då, tjingeling!

the future seems so bright


Nej vettni vad jag har varit sugen på att kapa av mitt hår idag!! Något i denhär stilen kanske? ↑ Ska jag? Ska jag inte? Hjälp mig!!
Har i princip jullov(julfest imorgon) och det känns prima ballerina. Annars då? Jo tack det är bra med mig, är lycklig och kär. Awesome.

Mim-ar-e




Så här snygg var jag och resten av klassen på volleybolldagen idag! Vi var då alltså mimare, woho!

Your love is my love

Hej hej hemskt mycket hej. Sitter och kollar igenom gamla bilder, åhhh nåååstalgi så det smäller om det! Lite glest med uppdatering men who cares? Måste ju hinna leva också vettni. Imorgon är det volleyboll dag i skolan och det blir nog skoj heh. Speciellt om man är snitzig på volleyboll(vilket jag dock inte är) Slutar tidigt imorgon också och det är inte helt fel det heller, eftersom jag annars slutar sent. Kvällens planer blir att kika på futsal och sen chillpilla med Anton. Visst låter det bra? Tänkte väl det också.


Kolla förresten vilket fint inlägg Amanda har skrivit

Out of here

Ja kass uppdatering var det här, men hör och häpna.. jag har faktist gjort saker i helgen! Har varit ute och ätit middag på Indigo, hängt med coola människor och pussats med Anton, ofc!
Har käkat gott och haft kalas för mormor och mamma ikväll så lite släkt har varit här och så har jag och Anton kikat på Monsters Inc, åhh kärlek åt barnfilmer!!(och på engelska ska dom vara, annars är det inte like kul, right?!) Nu ska vi nog sova iallafall, nighty night y'all!

Speak softly

Dagens humör: Don't even ask!
Dagens frisyr: Utsläppt , elektriskt och extra glansigt av hårfärgen
Dagens smink: Lite concealer, that's all
Dagens klädsel: Svarta braxer, stickad tröja, linne
Dagens vill ha:
en julfestklädsel
Dagens finaste: Mysan
Dagens bästa: Mamma
Dagens roligaste: en länk som Mewsan skickade(90 tal-musik-glittrande matchande klädsel-gottaloveit)
Dagens köp: Smått och gott från Kappahl
Dagens kärlek: Anton, bubbis, (>^^)>, Mörbykungen, hammarlands pojken. You get it?

Even angels have their wicked schemes



Lyssnade sönder på Love The Way You Lie.. och nu händer samma sak men den här!

Same old, same old

Bloggen får lida, jag vet det. Men är inte riktigt på blogghumör at the moment. Håll ut alla mina 189387575859 läsare, det blir bättre!

The dog days are over


Yo mates. Är på ganska bra humör idag, antagligen för att det är fredag! SWEET. Ikväll blir det Core med Mysan vid 5 tiden och sen är kvällens planer lite oklara. Får väl se vart det bär av. Hare!

It's not my business to talk about



Fick hem nelly paket idag(egentligen igår men hämtade det idag), gick vääldigt snabbt att få hem det! Det gillar vi!
Skriver en rad eller två om skorna när jag har använt dem sen. Dom är hawt enligt mig, mmm-mm. Nu ska jag fortsätta plugga, ska baaara spela liite Rummikub först.. Freaking beroende framkallande.

RSS 2.0