I don't care what the whisperers says

Hola amigos. Kom hem från Borlänge igår och har haft det riktigt trevligt! Myst, shoppat(kanske visar later) och simmat på äventyrsbad. Prima ballerina. Skrev engelska prov idag som gick rätt så dåligt(wtf?) och sen slutade jag och for hem med mamsen vid halv 2 tiden. Gick en sväng till Emmaus med Mewsan och roffade åt mig en sjal som var kinda cool! Snart bär det av till gymmet med Amanda och Mewsan och pumpa, so long suckers!

Sin Wagon



Tjolahopp! Sitter hos Anton och det känns som att vi är ett nördpar at the moment. Han sitter och spelar nått spel(vad för spel vet jag inte, how should I know?!) och jag sitter och spelar Rummikub heh.. BORDE EGENTLIGEN PLUGGA EN MASSA!!! Har ju för tusan matte prov imorgon.. Great alltså. Ajaa, efter provet har jag ungefär en kvarts timme för sen drar vi till Borlänge och kommer hem på söndag. Uppdaterar antagligen inte där, så jag bjuder på en grym video! Ha det g-great.

Butterflies in my stomach




Har varit ledig måndag-tisdag, börjar kvart i 2 idag, 12 imorgon och 9 på fredag då jag har matteprov(.........) och efter det bär det av med Anton och Malin till Borlänge! Ikväll är det mörkerkörning som gäller.. fuun..
That's all for now!


PS. Är sjukt sugen på att kolla på någon tecknad apkul film. Anyone? Anton?

On my way back



Klickade just hem de här kickass grejerna, feels good oh so good.

L0V3



De här bilderna gör så att jag vill lägga mig ner och bara pussas och pussas och pussas och pussas med min pojkvän. Bara känna hur det pirrar i kroppen när jag ser honom.
Du gör mig lycklig killen.

Pansie dress Motel



Du ska bli min. Punkt slut.

Nothing at all

Hola! Är supeslö med bloggen märker jag.. Men jag har ju inget roligt att skriva om! Anyway, har spenderat hela helgen med killvännen och haft det mysigt. Mamma och pappa har varit i göteborg så farmor har varit här med småflickorna, så det lockade inte så mycket att vara hemma hehe.
Är ledig idag och sitter och kollar ut genom fönstret och kan föreställa mig hur jiddrans kallt det är. Hujedamej. Nu ska jag laga frukost och sitta och njuta av ledigheten(och möjligtvis spela lite Rummikub hehehe)

Come again?



En aningens galen. Jag vaknade upp med världens sämsta morgonfrilla. HEHEHE. Jo att nä! Jag var hårmodell på Damernas Afton och detta var min look + ett par stora svarta vingar. Tänkte bara visa er det, uppdaterarish senarish.

Egypten 1










Point place


Här var det slött! Har en liten bloggtååårka you know. Men det blir väl bättre snart hoppas vi. Slänger upp lite egypten bilder snart snart snart! Bjuder på en "magdansös" bild, så såg jag ut när vi for en sväng till Erre i lördags. Aja, nu ska jag läsa på lite läxor och sen blir det mys med Anton. Vi har förresten hängt ihop i 1 och ½ år idag, visste ni det?
Toodles!

7 things

1. Jag gillar verkligen inte när det blåser och speciellt när det blåser mycket för då kan jag inte sova hehe..
2. Jag är lit.. gansk.. okej, ganska så mycket mörkrädd..
3. Jag älskar knäckebröd, kan äta hur mycket som helst.
4. Jag ska tatuera in ett peace märke snett nedanför tummen.
5. Jag har alltid haft lila rum och tapetserade om rummet för några år sen, gissa vilken färg det blev?
6. Jag köper oftast kilklack skor.
7. Jag diggar ringar och har just nu 73 st hehe.

Har jag tråkigt eller vad?

you're amazing just the way you are



Lite Egypten bilder kommer upp snart, be patient! Bjussar på en av mina favorit bilder från Egypten tills dess. Iallafall så börjar jag 14.00 idag och vaknade 7 och var pigg(!!!) Vad är nu detta? Ska göra lite läxor och så vidare och bara ta det lugnt! Så är läget just nu, now you know.

RSS 2.0