Next up: släktkalas x 2


bekymrad tjej_93 på bilden??

What are you going to do?

Är ute i h-landet just nu, pojken är på jobb och jag ligger och pluggar i sängen! Har prov heeela jäkla veckan, känns inte så kul faktist.. Men men, jag överlever väl! Jag fyller år på onsdag, så det är ju positivt iallafall, sweetilysweet på det! Har inte spikat kvällens planer men det blir nog att vara i h-landet och ta det lugnt I guess.
Haaadee!

off and away

Är lite off känns det som. Har två spanska förhör imorgon, ett filosofi förhör, ett engelska förhör, en bok som ska vara läst till på onsdag och psykologi att läsa på. Undrar riktigt vad jag ska göra ikväll.. Ska sträck plugga och sen kan jag umgås med min dator!

You are now official on my NO list



2 bilder från helgen då Mysan(fett nice brud) fyllde 18 år.

Min dag började bra - blev sen helt sepe i huvudet - och nu så hoppas vi på att den slutar bra! Har övningskört och köpt en super najs klänning och tröja på rea och kom just hem. Ska packa lite saker och sen drar jag till hammarland och blir förhoppningsvis på bättre humör. See ya.



Nikon coolpix S8000!


G day mates! Hur hänger det?(how's it hanging för trögfattade) Ska just ta mig själv i kragen och plugga lite, sen duscha och fixa och trixa och sen bär det av mot Mysan och fira henne eftersom hon fyller 18ÅR imorgon!!!! Galet awesome! Själv måste jag vänta i 2 ½ vecka.. poor me.. hehe!
Blev förresten inte dendär kameran i förra inlägget, utan blev den här lilla rackaren. Förhoppningsvis så ska jag använda den flitigt så att bloggen får lite coola bilder också. Nu blir det plugg, haare!

DSC-HX1 Sony?



Behöver en ny kamera, den här kanske? Vet ungerfär nada om kameror och behöver en ny eftersom mina syskon har beslagtagit kameran som jag använde förut.. Ay vey.

I aint gonna stop

Jag antar att det är min tur att bli sjuk nu(??) Har haft mega ont i huvudet sen igår kväll så for hem efter aerobic gymnastiken idag, hoppas bara inte att jag får feber.. Har inte tid med att gå och bli sjuk! Hade tänkt fara och gymma men det lär ju inte bli av, så jag får väl läsa lite på bilteori istället så att jag förhoppningsvis får körkort någon gång i framtiden!

Meet me at the Motel


1. Apsnygg klänning som jag köpte häromdagen 2. Har sökt efter såna byxor hur länge som helst och såg nu att H&M har fått in dom igen så klickade hem dom snabbt som attan!

For ever and ever and ever and ever





Jaajaa så kom det till att uppdatera bloggen! At least I'm trying! Kan inte fatta att skolan börjar på måndag, är inte pepp alls.. Skulle kunna ha jullov till sommarlovet börjar hehe. Ikväll har det varit lugnt, jobbade på dagen och har sen varit hemma och umgåtts med Maria♥ som far hem imorgon, därav dom snygga bilderna som vi tog förra vintern! Älskar sista bilden för jag skrattade så mycket så att jag nästan pee:ade my pants.. Tror att jag ska gå och lägga mig så småningom, ska väl försöka stiga upp i tid imorgon och få någonting gjort. Sen blir det att pussas! Märker ni förresten att jag är kär??

Freakin cold

Sitter hemma hos Anton och fryser och har ont i halsen.. Tröstar dock mig själv med lite Rummikub heh! Väckte just Erik och Malin och ikväll ska jag nog trakassera dom! Har inte så mycket att skriva, så nu vet ni!

Did you say 2011?

Får väl ta och önska ett gott nytt jiddrans år nu då!(lite sent heh?) Firade nyår ute i hammarland och det var trevligt. Siktar in mig på ett nytt år med positiv inställning och mindre svordomar för min del.. Förhoppningsvis så blir det ett prima ballerina år med massa positivt, underbara vänner och massa kärlek. Och just ja, en liten parentes så här i början av natten, känns ganska fint att jag fyller 18 år om en månad också!

RSS 2.0