What about the others who aren't here today?

Slutade en timme tidigare idag, för vi hade engelska och vi skrev uppsats= får gå när man är klar. Vi skulle antingen skriva om de top tre sakerna som man är mest rädd för eller om sitt värsta besök hos doktorn. Jag skrev om de top tre sakerna: 3. Ormar 2. "deep water" 1."the darkness". Nu fick ni veta något väldigt intressant ja..
Kom iallafall hem vid halv 4 och då gjorde jag i princip inget, eftersom jag har haft ont i huvudet idag och har varit trött, så det blev ingen träningsmatch för mig. Just ja, jag har ju övningskört också och jag körde inte på någon, nice work Lina! Ikväll ska jag försöka rensa ur min garderob lite och nu så ska jag nog ta en promenad i det vackra vädret..

Grattis Anton!



(>^^)>

Barcelona




Bored? Hell yeah

Är i skolan och vill bara fara hem! Skulle verkligen inte orka med två timmar finska, för det är ju så vettlöst tråkigt.. Iallafall, så när jag väl kommer hem så tror jag att jag ska försöka komma på någon låt att spela på piano, eftersom jag har inträdesprov ikväll och huj vad jag är nervös! Det blir heller inte någon fotbollsträning för min del eftersom min mor tycker att jag ska vila i någon dag(eheh har kiss-sjukan igen, fuuun, right?) På tal om min mor så kom mamma och pappa hem från Barcelona igår och jag fick två par tights/strumpbyxor/whatever, två halmhattar(som jag visar sen antar jag) och TUGGUMMI!! Aja nu ska jag gå och slöa innan jag har lektion.. Wofuckinghoo!

That's more like it

Är just nu en aningens trött eftersom jag vaknade runt 6 tiden och hade så jäkla ont i ryggen så jag trodde jag skulle dö. Blir nog ingen träning för mig idag eftersom jag då inte kan springa och det suger, men däremot blir det IFK match! Kommer väl sitta där med hundrasjuttioelva lager kläder på mig och frysa ändå heh. Förresten så tycker jag att vädret är lite elakt, har en fasad eller något. Solen skiner och det ser ju så varmt ut och sen när man kommer ut så BRRRRR fryser man ihjäl, typ. Eh ja, det här inlägget verkar mest vara som ett utfyllnads-inlägg.. såå jag ska väl gå ut och sitta och sola i det kalla vädret istället!

I'm gonna treat you like a friday





Woho det är fredag och det känns jäkligt fint! Sitter hos Amanda och gör allt och ingenting, kvällen kommer nog att spenderas här med Amanda, Martha, Mysan och kanske Hia. Fan vad gött!

Give me it




Efterlyses: Sommar

Gr8!

Sista perioden nu, kämpa Lina!! Fast okej, denhär perioden är inte såå fy skam hehe.. så jag tror att jag överlever!
Har haft en bra dag idag, vädret har varit helt underbart, skolan gick väldigt snabbt, jag hann gå ut och gå, sola och börja läsa på en bok som vi ska ha i svenskan. Sen har jag och Martha haft en kickass träning med JIK, vilket också var trevligt! Nu ska jag nog läsa lite till och ska försöka komma i säng i tid ikväll, känner att det behövs en dos skönhetssömn..

Taking hold, breaking in


Igår hade vi inte riktigt några klara planer så jag var med Mysan och bara tog det lugnt och pratade om allt och ingenting och idag har det varit en slö dag förutom att jag har monterat en hylla(hehe egentligen inte jag, Anton var lite bättre på det om man säger så), varit på träning och på kalas. Är på konstigt cp humör så jag tror jag går och gör något annat nu!

Kill the lights



Kom hem för en stund sen och ska alldeles just gå och sova eftersom jag ska jobba imorgon. I need money!
Kvällen har varit.. helt okej antar jag. Har inte riktigt varit på humör och har varit trött men hey, man kan inte alltid vara på topp(som alla mina vänner säger)! Hittade också lite fynd på kappahl idag, bland annat denhär skjortan, en väska och ett hårspänne(nej inte något lite fjuttigt hårspänne, utan ett med små stenar på) Något mer jag har på hjärtat? Tror inte det, så nu siktar jag mig in på sängen!

Finally it's oveeeer

Fick inte sådär jäääätte bra i biologi och matte.. heheh. Men nu är provperioden över iallafall och det är väldigt skönt. Äntligen kan man ha ett socialt liv igen! Nu ska jag alldeles just iväg till Amanda och Hia som är hos Amanda, vad vi ska göra vet jag inte meeeen det blir säkert sådär skit mega as roligt som vanligt. Ha en awefuckingsome fredag kväll!

I can do so much better



Jag och soffan som egopics:ade i skolan igår som lite tidsfördriv.
WOHO jag är klar med alla jobbiga prov! Har bara musik"prov" kvar och jaa-aa vad ska man säga.. det går inte så värst bra, blir nog ingen riktigt hit.. Men iallafall, imorgon ska jag vara med Soffan, Russianlover, Tutte och Delfinia och det ska bli väldigt roligt. Ikväll hade jag egentligen planerat lite saker att göra men jag tror jag måste sätta mig och försöka komma på en låt, eller iallafall en början och det kommer gå trögt. Senare har jag träning och hoppas att vi inte ska köra kondition för min suger och existerar knappt. That was that, so over and out!

GRATTIS AMANDA!!





You turn the temperature higher



Då var det klart då, skickade just iväg en ansökan om inträdesprov till musikintistutet. Spännande!
Hoppas bara att det går bra sen eheheh.. Kom iallafall just hem från fotbollsträning och ska nu slänga iväg en spurt på träningscykeln, sen måste jag läsa på finska prov.. skärpan på Lina! Matteprovet gick förresten åt skogen och jag hoppas på att jag får godkänt iallafall, skulle verkligen inte vilja faila och måste skriva om det.. that would suck big time!

She's only happy in the sun



Nämen dra på trissor! Det är sol ute och inte är det så värst kallt om man kan sitta i linne och sola. Det börjar bli bättre nu, Gud, om du fortsätter såhär så kanske jag slutar svära trots allt(Jag och Gud gjorde en deal, ger Gud mig sommar så slutar jag svära. Remember?) Hehe. Iallafall så hade jag biologi prov idag som inte gick sådär värst bra.. Och imorgon har jag matte prov. HAHA säger jag åt det!
Nu ska jag börja fixa mig för Martha kommer snart hit och så ska vi till vikingahallen och kolla på JIKs fotbollsträning och det blir väl lika kul som vanligt det. Cya!

Never ever

Sitter och stirrar i biologihäftet och inser att provet inte kommer gå så bra.. men som jag sa, jag siktar på godkänt and that's it! Jag ska alldeles just iväg på träning och när jag kommer hem så ska jag.. plugga. What a surprise, huh?

If you really want to party put your hands in the air




Hänger med coolaste Amanda och nu ska vi just kila iväg till Amira. See ya!

Redbluewhite




Försöker läsa på biologi men det går inte alls bra. Jag tänker helt och hållet skita i vad jag får i kursen för jag bryr mig inte ett piss om det. Vi satsar på godkänt helt enkelt! Nu funderar jag på och sova lite innan jag drar iväg på fotbollsträning, som jag för övrigt inte har varit på.. på typ jätte länge. Jag måste skärpa till mig med träningen och bli fit och hej hopp nu ska det ske en ändring här!

Shop it




+ smycken
+ underkläder
+ 2 par skor
+ ett linne
+ 2 sjalar
Var väl ungefär det som jag fick hem från Sverige

Arkeér, eubakterier och protoktister


Är redan helt slut och trött. Tack gode Gud att Jessica är här och livar upp stämningen. Har ett jävlaskitpiss
biologi förhör imorgon som kommer gå dit pepparn växer/gå åt skogen/fara åt pipsvängen/fara åt fanders, jaa you get the point. Nu ska Jessica färga mitt hår och vi hoppas på att det varken blir rött, lila eller svart! Efter det blir det bastu och Raphael Saadiq, aawweessoommee

Love to the ly









1. Promenad till tunnelbanan
2. SOL!!!!!
3. Hiss i Gallerian
4. Världens godaste yoghurtglass
5. The Bounty Hunter, gå och se den!
6. Sergels SF bio
7. Stekning och pluggning på balkongen            

Såklart så har vi shoppat också! Tre dagar i sträck till och med hehe.. men jag visar allting imorgon!

RSS 2.0