Sverige

Sitter hos Jessica och babblar på om allt och alla. Känns så jääävla skönt att vara här!!

For you



Den är så fin så jag nästan blir ledsen

In case I fall and break apart


Nu tänker jag fara ut och springa ihjäl mig. Är på ett sånt fruktansvärt dåligt humör och är bara sur mot allt och alla.

Rewind it

Sitter hos Amanda och är en trött tjej. Idag har jag varit ute och gått och fixat lite i min garderob. Middagen blev en 3a på Mannechai och sen bar det av till Amanda och här har vi varit ikväll och haft earth hour och snackat skit and so on. Nu ska vi nog hoppa i säng och sova som aldrig förr!

You know that I could use somebody


mina nya skor som jag invigde idag and I gotta say that I them! Lär nog bli väl använda

Skolan gick förvånandsvärt snabbt , tråkiga timmar som vanligt(är jäkligt skoltrött) förutom håltimmarna då hehe. Då var jag förresten och övningskörde och jag längtar inte tills jag ska börja köra runt på alla vägar och visas bland andra bilar.. It will be a total disaster, kaos kommer råda på Ålandsvägarna. Ett råd: Håll er inomhus.
Efter de enda roliga timmarna(musiken) så gick jag till bakerycottage och fikade med Amanda, Martha och Mysan, Soffan(förlåt Hia) var inte med eftersom hon bestämde sig för att vara sjuk idag(= skolan var ännu tråkigare). Vi skvallrade en massa som vanligt och gick till Kappahl när vi var klara, som vanligt. Köpte ett par jeans(jeans, jag?!) som kostade 49.95 förut, men jag köpte dom för endast 5 euro. Vilket fynd säger jag bara! Fick även hem armband som jag ska pimpa en av mina tröjor med.
Nu blir det antingen plugga eller Let's Dance final med småflickorna. Jag tror att jag faktist väljer småflickorna den här gången

Hasta luego








Jag kan nog tala för oss alla när jag säger att det har verkligen varit kul den här veckan!
Det är nästan sjukt hur fäst man kan bli vid vissa människor haha. Vi började iallafall dagen med ett stort gråtkalas vid hamnen och en massa abrozos och besos och förhoppningsvis så far vi till Spanien i sommar och hälsar på dom!

Nu väntar en väldigt stor hög läxor på mig och jag borde egentligen ha gjort dom redan, eftersom jag slutade 11.20 idag och det kan man inte riktigt klaga på hehe.


Don't think about the rest

Jo att det blir inget bra inlägg nu, har inte precis tid att sitta framför datorn så mycket när Lara är här.
Idag har vi iallafall först varit och åkt pulka(och jo jag slog svanskotan, som vanligt!), sen for vi hem och fixade oss och hämtade upp Hia och Alejandra och for till Mannechai och åt, trevligt var det!
Sen vid 6 tiden var det filmkväll @ mi casa som gällde. Riktigt trevligt var det också :D
Slänger upp bilder sen när jag får tid över!

Bienvenido a Åland

Lara ha venido a mi casa. ¡Es muy divertido! Ahora voy a dormir y mañana vamos a ir a Havsvidden.
¡Buenas noches guapas!

And you, see you don't understand

give me one good reason
I should sit around and wait
if you control my destiny
how can I trust in fate
go ahead, take your time
I want you to be free
but I won't stay here by your side
while you're denying me


Hola chicas y chicos



Känner ett sånt starkt behov av kläder, värme och sommarlov just nu. Helt gäälet.
Imorgon får vi förresten besök från Spanien och det ska bli skit kul! Me gusta muuuucho liksom.
Ajaa , eftersom jag börjar 08:00 imorgon, så tror jag minsann att jag ska stupa i säng nu.

Käre gode Gud,



om du ger mig sommar nu, så slutar jag att svära. Deal?


Yesterday



Gorgeous väska och ring, tack tack tack the Hanson family!

Just for fun


Heey hoo







Kul kväll igår, grattis till artonåringarna och tack för festen!
Det tar lite emot att måsta läsa på en massa ord och göra läxor resten av dagen, jag lyckas bara fastna framför datorn.. Aja alla måste väl få ha sega dagar någon gång!




KLICK!



Jag glömde att säga

att jag fick höra detta idag..
"Åh åh hankypanky"
"I'm a bimbo girl, in a bimbo world"
"Men använd tungan, smarto!!"
.. av mina småsyskon!!

There's a thousand lines






1.Nya västen 2.Nej jag gör ingen min.. 3. Nya koftan

Jag har kommit underfund med att jag tror att det är vädret som gör mig(och antagligen alla andra) på mycket bättre humör! Hittills har dagen varit riktigt bra, skolan gick smärtfritt och sen blev det en sväng på stan följt av middag på Mannechai med farmor och småflickorna. Just nu sitter jag och gör ingenting, sitter och knarkar McFly låtar, till Danny's ära idag, hehe eftersom han fyller år.  Ikväll tror jag att jag ska vara hemma och cykla och sitta framför datorn, viiiilken perfekt fredagsplanering.. Eh, ja, kan diskuteras.

GRATTIS SIS 20 ÅR!




Solen lyser och jag är på ett himla bra humör


(nya solglasögonen btw)

On my way up?


Jag undrar lite varför jag alltid gör miner på foton?

Dagen har förresten varit riktigt bra, har varit på ett bra humör och det blev inte sämre när jag och Hia gick och åt lunch på Eat och tog sen en liten runda på stan och köpte lite smått och gott. Tar bilder på det jag köpte imorgon!(kofta, väst, solglasögon) Förresten så har jag en känsla att helgen kommer bli bra. I like it


Somebody save me


Jag fattar inte vad som är fel på mig? Hur kan allt bara vända och så blir jag på ett sånt pissigt humör hela jäkla tiden?  Jag behöver en helomvändning, en omkonvertering, en reinkarnation (eller bara en helg med mina vänner)

Not so awesome anymore

Jag får tyvärr säga att Thailand bilderna får vänta, de flesta ligger ju ändå uppe på facebook.
Jag är så in i sjuttsikens trött just nu och fryser och har väldigt ont i magen. Jag börjar bli på dåligt humör också, speciellt när jag tänker på skolan, jag är så jäkla anti skolan just nu för jag o r k a r b a r a i n t e.
Sen har jag en massa ångest för en massa skit och nej vad jag blir trött på allt.
Tack och hej det var allt från denna trötta tjej.

In a rush

Skulle egentligen ha laddat upp bilder från Thailand igår men jag var alldeles för trött när jag kom hem från Hia. Känns jäkligt skönt att vara hemma igen men samtidigt så suger det. Jäkla skit Åland.
Iallafall, så just nu så stressar jag och springer runt och försöker göra hundrasjuttiåtta saker samtidigt, ska snart fara iväg till staden med mamma och Cissi. Ska på konsert ikväll till Alandica och ska se när Cissi spelar piano, ah gudars jag är nog mer nervös än vad hon är..
Sen på kvällen blir det lite häng hos Amanda. Damn vad fina mina vänner är ♥

RSS 2.0