Just great



WOHO alla prov(3 st.. hehe) är över! Hur bra känns inte det? Firade med lite nya saker, t-shirtringörhängenstrumpbyxor (Thaaanks muuuuum!) Nu blir det joggning och sen steeeeeeek!

Kappahl is the way



Hard working woman

Ska alldeles just iväg på jobb, 10-14 jobbar jag bara, så det är ju inte så jobbigt. Har inte så många planer för idag, blir väl att plugga lite på finska och sen hittar jag väl på något. Aja nu ropar pappa, furnishgirl gotta go!

Detta klickar jag hem imorgon, okej?!


Where are you now?



Ska beställa kläder men det funkar inte, slog just tån i skrivbordet så nu värker den och så lackade jag just naglarna och det blev fucked up.. Vad lack jag blir! (Haha.. lackade naglarna-blir lack.. eheh ja) Börjar 12 imorgon och har en timme finska, skööönt. Har bloggtorka så någge vettlöst just nu, sorry for that alla mina hundrasjuttioåttatusen läsare, men ni får helt enkelt ta det. Annars då? Sitter och väntar på Jessica och slökollar på tv, tror jag ska gå och göra något annat. Over and out.

Let's be real


Nya shorts ziczac

Började kvart i 10 och slutade kvart över 11, helt okej om ni frågar mig! Imorgon börjar jag 9 och slutar kvart över 11, ska ha bildkonst "prov" och vi ska göra någon form av en skulptur/staty/whatever och det låter ju jätte kul.. Just nu prövar jag kläder till avslutningen och det går faktist framåt, i-landsproblemet might be over!
Nu började just America's best dance crew, gotta go!

Sorry's not good enough

Sitter och är på dåligt humör och har ont i ryggen, fattar inte vad jag har gjort med den..
Skrev engelskaprov idag som gick helt okej och på tisdag har jag mitt sista prov, i finska, feels pretty good. Har inget kul att skriva alls idag och orkar inte lägga upp en egopic(som alltid) så nu tänker jag gå och pina min lillasyster eller något sånt hehe. Vet inte heller om det blir träning ikväll pga min fucked up rygg. Gahh this sucks

Tired as hell




Grillning och chillning hos mig igår, trevligt! Idag är vädret inte så roande och ännu mindre roande är att provperioden börjar imorgon = måste plugga. Gahh, orkar inte. Vill bara ha sommar nu, Nu, NU!

Don't come around here

Är alldeles för fint väder ute för att sitta inne och blogga. Ikväll är det träning och hänga med Jessica som gäller!

I need some protection



Är trött och måste skriva på engelska/svenska recension. Slänger upp en bild istället (fotografen är ju såklart Amanda)

What's going on?




1. Skola 2. Ny skjorta

Fy fan vad fint väder det har varit idag! Skolan var lika intressant och rolig som vanligt, eeeeh? Sen blev det glass vid Hiaglasskiosken med mamma och Amanda och sen bar det av hemåt. Solade när jag kom hem och körde(!!) sen till stan med mamma och Martha, till vernissagen. Fint fint. För att döda tiden så blev det lite häng efter det och Marthas pappa hämtade oss och home sweet home. Har inte viljan att skriva något vettigt, så hörshej

We've gone and made such fools of ourselves



Så var det dags för skola igen imorgon då.. Har inte hunnit med så mycket under lovet egentligen: Vänner, glass, kubb, fotboll, fotboll, fotboll.. Förresten så vann vi igår(finally..) och det kändes ju bra det iallafall! Idag har det varit den segaste dagen ever, har läst svenska/engelska bok och knappt gjort något. Vädret blev plötsligt bättre så då hann jag gå ut och sola en stund iallafall, därav bilden heh. Nej vad tråkigt det här var, kanske jag ska gå och göra något roligare? Jag går och pluggar istället, fun funny fun fun!

Leeeeeet the sun shiiiiine





Åt lunch på ångbåtsbryggan med några fina damer idag, och gled sen runt på stan och var allmänt coola och stekiga i det underbara vädret! Känns som om sommaren är på väg, hmmm kanske Moder Jord är med oss iallafall.. Hehe. Ikväll blir det att bara ta det lugnt eftersom jag har borta match imorgon. Men på lördag dyker det förhoppningsvis upp någonting roligt. Blablabla tänker ni nu, så då cyklar jag iväg till "Jessica på berget" istället för att sitta här och dega!

Update: Far inte till Jessica iallafall, utan far ut och kör bil med mamma. Får se hurdant humör jag är på när jag kommer hem hehe..

Of course it's ego


Bildbomb från cammen, mest för att visa olika frisyrer man haft under åren


And here it goes


Bild snodd från Amanda

LOV! Fasiken vad skönt. Skolan gick rätt så smärtfritt och sen blev det glass med några brudar, häärligt. Solen skiner som bara den och jag frös till och med knappt idag, hallelujah, it's a miracle! Ikväll tror jag att det ska bli lite kubb spelande och sen vet jag faktist inte vad som händer. Cya dudes

Can't get enough of it



Fick hem två gorgeous ringar härifrån och H&M leverans som jag ska hämta imorgon and I gotta say that I like it alot. Imorgon kommer förresten Jessica hit och det ska bli fun som vanligt! Nu ska jag göra något vettigt, tror det blir att cykla och kolla på The Biggest Loser hehe..

I gotta be cool, relax



Some new stuff som jag har köpt från kappahl/ziczac

Dagen har gått hyffsat snabbt, trots detta otroligt fina väder.. Tvingade mig själv att fara ut och springa, och medans jag körde(försökte köra) intervaller så kände jag att min ficka var tom = jag hade tappat min mobil någonstans i skogen. Great tänkte jag och vände om och såklart så hittade jag ju den precis utanför huset.. Så jag blev pissed off och tog stavar istället och blev ännu gladare när det började regna också. Ikväll tänker jag bara ta det lugnt och försöka få en massa ogjorda saker fixat och sen gå och lägga mig tidigt, eftersom vi har borta match imorgon. Eeeh nu har jag inget annat roligt att roa er med så TTFN!(Taa taa for now, som dom säger i min bok som jag håller på och läser heh..)


Rise and shine

Jag vet att jag inte är sådär jätte duktig med design and stuff like that. Men bloggen känns så tråkig så jag försöker tappert fixa upp den lite. Så ha förståelse för att den kanske kan se lite.. weird ut ett tag helt enkelt. Som sagt så börjar jag ju 12 idag, men tvingade just upp mig ur sängen och ska ut och springa alldeles just!

My day


Invigde bollglass med Hia idag på håltimmen, you gotta love it!
För övrigt så gick skolan rätt så smärtfritt, for hem, läste lite i engelska/svenska boken, joggade, försökte komma på något att skriva i mitt tal, kom inte på något, blev arg, kom på något crap, blev ännu argare och slutade vid datorn heh. Imorgon börjar jag 12, fy fasiken vad skönt! Ska först pallra mig upp och jogga och sen äta lunch med pappa i stan innan skolan börjar! Ikväll ska jag banne mig komma i säng i tid, känns som att jag sover alltför lite, märker det speciellt på lektionerna.. Aja, cya!

Makes me wanna spend all my money on her


Lite saker som jag klickade hem tidigare idag! Fint fint. Tror jag ska ta mig en runda igenom nelly imorgon också hehe. Känner mig så tråkig och längtar efter sommaren som en galning, så vad passa inte bättre än lite nya sommarkläder?

But if you give me nothing




Jag måste bara inleda med.. fy fan vilken underbart väder det har varit idag!
Hängde lite på stan med Martha, Hia och Jessica. Gick och fikade till bagarstugan och for sen hem med bussen(min och Marthas favorit syssla) Eftersom det var ett sånt väder så invigde jag cykeln och cyklade till Martha. Så fixade vi alla papper till JIK träningarna(Fy fan vad sköönt) och sen cyklade jag hem och beslöt mig för att göra ett försöka till en joggingtur och det gick ju.. hehe ja. Enough about that! Nu sitter jag och kollar på Svenska hollywood(bimbo hehe)fruar och översätter finska, fast jag tror jag ska gå och sova istället, behövs rätt så mycket!

Pimpat




Valborg






Valborg firades med en massa trevliga människor i Önningeby och det var väl trevligt! Hann också fara runt och cruisa lite med Jessica och dansade loss i bilen eheh. Kom att tänka på att jag har så bra vänner så det inte är sant, så tack för att ni finns!
Nu ska nog jag och Jessica plugga och pimpa lite kläder, kommer vi fram till något fint så kan jag ju alltid slänga upp en bild eller två lite senare. Toodles!

RSS 2.0