Missed me?

Borta bra men hemma bäst var det va? EHM NEJ. Inte alls kul att komma tillbaka till kalla trista Åland! Men ja, klart det är kul att träffa the awesomastaste vännerna som finns.
Vi har haft det super skönt och jag slänger upp bilder så småningom. Nu sitter jag hos älskling och blir här ikväll. Åhh vilken fin pojke han ÄR.

Awesomee

Imorgon efter skolan far jag, familjen - Maria + Anton +Mormor+ Farmor till Sverige och på torsdag så flyger vi till Egypten. Skönt att komma bort! Kommer hem den 29e, förhoppningsvis lite brunare hehe. Ha det great tills dess! Tjarå!

Hit the light





Köpte smycken för över 500 kronor när vi var och shoppade..hehe. Allt är från Glitter och halsbandet uppe till vänster och ringen är mina favoriter. Ap snyggt. Ringen känns lite annorlunda, för den har små guldkedjor tvärs över den. Yeah, that's about it. Ska just göra mig i ordning, har lite läxor att göra så jag tänkte att ähh what the heck, jag kan väl fara lite tidigare till skolan ändå och göra dom, även fast jag börjar 2!

How to get back on foot again

Alla har en deppig dag. Hopplösa dagar när man känner sig nere, retlig, ensam och helt färdig.
Dagar då man känner sig liten och obetydlig, när allt tycks vara utom räckhåll. Bara att komma igång verkar omöjligt. En deppig dag kan man få för sig att alla är ute efter den. Man är frustrerad och orolig. En deppig dag känns det som om man flyter omkring i en ocean av bekymmer. När som helst kan man börja gråta utan att ens veta varför. Till slut känns det som att gå runt i livet utan mål och mening. Man hänger upp sig på så mycket, och man vill skrika "Snälla, skjut mig!" En deppig dag kommer så lätt. Man kanske vaknar och inte känner sig till sin fördel. Du kanske har en blixtrande huvudvärk, eller ont i ryggen. Vad det än är så är det garanterat nån där uppe som inte gillar dig. Vad ska man göra?

Jo, om du är en som folk är mest, gömmer du dig bakom en vag känsla av att allt ordnar sig. Sedan ägnar du resten av livet åt att titta över axeln och vänta på att allt ska gå åt skogen igen. Under tiden blir du bitter och cynisk eller ett patetiskt, gnälligt offer. Tills du blir så deppig att du lägger dig ner och önskar att du bara kunde försvinna.
Men vem vet vilka saker som väntar runt hörnet? Världen är ju ändå full av märkliga upptäckter, saker som man inte ens kan föreställa sig. Det bästa av allt, det finns romantik. Det vill säga långa, trånande blickar, kärleksfullt nonsens, gosande, pussar, fler pussar och ännu fler pussar. Hur ska man hitta den där härliga bubbelbadskänslan? Det är lätt.
Först och främst, sluta att försöka smita från alla bekymmer. Det är dags att se sanningen i vitögat. Alltså, slappna av. Ta några djupa andetag(iiin genom näsan och uuut genom munnen) Försöka meditera. Eller ta en promenad för att rensa huvudet. Sluta klamra dig fast vid all gammalt bråte. Försök se saker ur en annan synvinkel. Kanske är det du som har fel. Om det är så, våga be om ursäkt(det är aldrig för sent) Var stolt över dig själv, men kom ihåg att kunna skratta åt dig själv. Lev som om varje dag var den sista, för en dag så kommer den. Tveka inte att gapa över mycket. Ta lite risker. Håll dig framme och ge järnet. För trots allt är det väl det livet går ut på?

-
Bradley Trevor Greive

I'm not changing

International suit up day igår då, yeah jag och Martha var dö coola som lekte pojkar! Hängde lite med Mysan och Amanda efter skolan, satt och latade mig vid Amandas dator när dom for iväg på Zumba på kvällen och sen hängde jag med Mysan hemma hos henne och snackade skit. Fin brud hon där.
Idag när jag vaknade så låg jag och njöt av att inte gå upp tidigt och fara till skolan, feels pretty nice. Senare blir det att fara till Mariebad och swimma några längder(eller eventuellt slappa i bubbelpoolen he-he) och ikväll hittar vi väl på något sweetilysweet. Later!

Nonspecific complaints, please

Tror det har uppstått en liten bloggtorka här va! Orkar inte skriva om vad jag har gjort eftersom man har varit i skolan, alla fattar ju det! och så kom jag just hem från skolan, så det finns inte så mycket att skriva om at this moment. Nåväl nåväl, ska iallafall duscha och kanske kika på lite läxor och sen blir det att fara ut till hammarlands pojken, fiiiint.

Always on your side




Sitter hos Amanda helt ensam och är retarded(OKEJ NU KOM IAF MYSAN!) Kvällens planer känns lite oklara. Vet ickesanicke vad som händer. Nu vet ni!

Will you be there for me to(o)?

Tjenna! Allt prima ballerina? Är lite trög med bloggen men så är det när man har annat för sig, eller okej jag har egentligen inget annat att göra.. förutom att springa till sjukhuset fram och tillbaka hela frikkin tiden. Bakterier hit och bakterier dit, I don't care!!! Få mig att må bra bara, dumma noob sjukhus. Iallafall så är jag lite irriterad, far till egypten om 2 veckor och jag missar skit mycket.. Johnny lät verkligen inte glad på matten idag. Jädra skit, blää orkar inte bry mig. Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig imorgon till klassfotot, hehe!

On the way

Take it easy. Bloggen ska inte se ut såhär, tror ni faktist att jag skulle blanda svartvitt med färg?! Amanda hjälper mig så det kommer bli fin fint!

UPDATE: Sådäääär ja!

Give me something, then I'll believe it

Kom just hem från Amandalainen, var ett tag sen som jag bara hängde där efter skolan! Iallafall, blev just på världens konstigaste humör och har en jobbig känsla i magen. Känns som att jag behöver en fet jädra kram haha..

Do you want it?



Ey yo people. Tro det eller ej, men idag så har jag faktist varit på ett rätt så bra humör! Tror det är för att provperioden snart är slut + att vi snart far till Egypten. Dock har jag ett prov kvar, religion, som jag måste ta på omtagningen. Orkar.Inte.
Iallafall så tänkte jag slänga upp en bild på mina favorit skor, bilden ger ingen rättvisa för skorna är snyggare i verkligheten och är väldigt comfiii. Anyway, ikväll blir det lite finska plugg och så ska jag pussas med min pojkvän. He's damn fine.

P.S fick hem ett brev på posten och finally finally finally så har mina H&M skor kommit. Tog ett jädra tag där H&M!

Silverskär







You don't know how it feels to be your girlfriend on demand

Hade det riktigt trevligt ute på Silverskär och maten vad superrr. Nu är jag irriterad och trött, slänger väl upp ett par bilder imorgon. Dålignatt(godnatt you know, alltså dålignatt, heeheehee. Nämnde jag att jag är trött?)

Furnish girl

Är på jobb idag, men det är bara två timmar kvar och sen ska vi ut till Silverskär och fira morfar med middag! Kommer hem först senare ikväll, vid 10 tiden. Hörs senare, ha en frickin awesome dag dudes!

Off we go, ho


min cam sucks

Thank God att jag mår bättre nu! Spydde i natt(take it easy, det är ingen magsjuka=smittar inte) Ska iallafall alldeles just fara iväg till stan med mamma och småflickorna. Sen senare hänger jag förmodligen med lite sjysta dudes. See you!

RSS 2.0