i thailand

tankte bara saga att jag lever och har det bra i thailand, forsoker kneppa manga bilder och slanger upp dom har sen nar jag kommer hem


Finally

Packat
Sagt hejdå till familjen
LET'S GO! SES OM 2 VECKOR!

T-landet



Imorgon bär det av!


What a day for a daydream

Kom hem för inte så länge sen, slutade egentligen halv 2 men jag skulle och klippa mig kvartöverfyra, så jag sällskapades av Hia och Martha i Hiasmormors lägenhet. Egentligen skulle vi(jag och Hia) plugga, men det gick inte så bra, eftersom vi alltid kommer på saker att prata om eller saker att skratta åt(bland annat Hias sånger, Hias "Katie" härmningar m.m) Sen klippte jag mig, toppade bara lite och det är så fruktansvärt skönt att alla slitna toppar är borta. Har inte klippt mig sen.. i somras? Hehe
Iallafall, så ska jag väl gå och plugga lite(=hela kvällen) på religionen(återigen ett prov som jag har ångest över) men efter provet imorgon kommer jag iallafall bli på bättre humör(om det inte går käpp rätt åt helvete, som det kanske finns en risk för) för det innebär att jag bara har ett prov kvar, engelska, och sen på fredag drar vi!
Faan vad gött

I hate this part right here

Provperiod=Ingen tid för annat(på ett ungefär)

Don't tell me what to do

Jag är så jäääkla trött i huvudet just nu. Försöker bokstavligen slå in en massa psykologi och historia i min skalle. Det ska bli så jääävla skönt när provperioden är slut och vi far till Thailand och slipper prov och skolan och allt fanskap. Nej fy fasiken, nu måste jag gå och fortsätta läsa men det kan ju hända att jag rååkar sätta mig ner vid pianot eller läsa igenom lite bloggar eller göra vad-som-helst-än-att-plugga..

That's right



Igår var jag först i skolan som vanligt och sen gick jag, Martha och Hia till bakerycottage och fikade, skrattade, lättade våra hjärtan och pratade om vissa, rätt så speciella cravings..(Are you with me girls?)
Efter det gick vi till Hiasmormors lägenhet och skrattade lite till, eller mycket till kanske man ska säga. När vi hade samlat oss från allt skrattande så kom mamma och hämtade Martha och mig och så bar det av hemåt, där mitt älskade historia häfte väntade på mig.. Oh gosh vad jag inte tycker historia nu. Efter att jag pinat mig igenom sisådär en ynka sida i häftet, så fixade jag mig och åt and stuff like that och sen for jag till Martha och därifrån for vi till Hia. Sen bar det av till Patrik och så spenderades kvällen där med folk. Helt okej fun var det!
Nu så sitter jag och kikar igenom bloglovin och ska väl så småningom börja plugga.. Vill ni veta vad jag ska göra lördag/söndag? Jo, jag ska plugga. Verkligen jätte roligt, verkligen..

Mm-mm uh I like it


Jo aaatt jag gillar det. Jag gillar att få hem fina paket med fina saker i.
Och sen blev ju saken lite bätte när jag fick ett jätte fint smyckesskrin av Amanda , tack så mycket!
Förresten var jag och Amanda(och Wilma) duktiga och var ute och joggade i snöyran och skvallrade och lekte med pinnar idag. Tänkte också säga att jag är inne i en plugg tid nu, så jag försöker att hålla mig borta från datorn..
HAHA lycka till med det säger jag bara!


Bee-doo-bee-dam-dam

1. Jag vill ha sommar så jag kan använda mina sommar kläder
2. Jag kan inte fatta att vi åker till thailand nästa vecka :o
3. Jag är jäkligt trött på att plugga och skulle kunna slänga iväg ett headshot när som helst!!!
4. Jag borde rensa ur min garderob, typ sälja lite kläder(?) eller skänka det till mina vänner
5. Jag hatar att allt som jag pluggar på, går.bara.inte.in.i.skallen
6. Jag ogillar att nu när jag har en så rolig provperiod framför mig, så hinner jag inte träna lika mycket som jag egentligen borde.
7. Jag vill komma på roligare saker att skriva om
8. Jag borde inte ens vara vid datorn, jag borde plugga
9. Nu gick jag

All around the place







Gårdagen over all: Rolig, trevlig, skrattig, dvs.. en lyckad kväll!
På gymmet gick det dock lite fööör trögt och fick inte så mycket gjort, men ska alldeles just iväg på fotbollsträning, hur nu det kommer gå är en annan fråga.. När jag kommer hem väntar det en härlig hög med bland annat läxor och lina-du-måste-börja-läsa-inför-provperioden-böcker.


What's the buzz?



Usch är skit trött och måste fortfarande plugga på spanskan, vill fara härifrån NU!!
Så här har min dag varit:
1. Skolan 2. Hem 3. Plugga(way tooooo lite) 4. Träning 5. Hem 6. Plugga och nu sova

Some things

Har förresten haft en bra dag, förutom att jag varit trött och allt har gått lååångsamt.
Meeen jag har fått fin fina presenter
· Thailands resan
· Pengar till T-land
· Flytta-hemifrån-saker
· Smycken, thank you God!
· Lockigthårprodukt, thank you God!
· Pengar, thank you God!
· Smått och gott
· KNOKK klocka, TACK MARTHA!!



17




Födelsedagen(kvällen) spenderades på Avancia med Mysan och Amanda!

RSS 2.0