FU

Håller på och dör. Faktist. Har gått och blivit med världens dummaste förkylning. Är ARG!!! och lite ledsen. För jag orkar inte gå runt och må piss(nähääää?) Får inte i mig något annat än te och glass. Oh what a joy

roger that





HIMLA & ARCHAR WEDGE

Råååkade klicka hem två par skor just. Inte bra, inte bra.. FÅR INTE SHOPPA MER NU!! PUNKT SLUT! (men himlans fina var dom faktist..)



Not only you

Somnade vid 3 tiden inatt efter en himlans mycket vridande och vändande. Höll min stackars pojkvän vaken ett tag också, heh. Vaknade upp halv 7 imorse och kände mig inte så kry, så här sitter jag! Hellre bli sjuk nu än till studentskrivningarna... Sitter och dricker te(women fitness te, så jäkla gott) och håller tummarna för att något annat kan slinka ner(kanske isglass går bra?). Tror jag ska kika på lite film idag och öva till engelska studenten lite! Finemang, då var det spikat.

You did what?

Var har du varit idag? Hemma - i sängen
Vad åt du till frukost? toast, bästa frukosten efter utgång....
Vad gjorde du klockan tio på morgonen? SOV!!!
När vaknade du? 12-ish
Vad åt du till lunch? inget
Vad hade du för frisyr? håret uppsatt som jag sovit med
Vad gjorde du klockan tolv på dagen? tvingade mig upp från sängen
Vad läste du senast? papper från ams
Vad gjorde du innan du satte dig vid datorn? Busade med Milton
Vad ska du göra när du har stängt av din dator? Fika med grannarna
Vad gör du vid datorn just nu? slöläser bloggar och kikar på fotboll
Vad har varit bäst? att få kramas med min mamma och pappa, faktist
Vad gjorde du för en timme sen? gosade med Milton och nojsade med lillasyster
Vad ska du göra nu? Klä mig lite mer.. anständigt

18!!



STORT GRATTIS PÅ DIN DAG FINA HIA!!

5N


"rynka ihop näsan-ena ögat öppet-sneda fingrar" pose

Tvingade min kära mor att färga mitt barr, lite mörkare, lite fräshare. Nöjd chey! Sitter och väntar på middag och att hunken ska FLYGA(istället för att åka sån där färjbåt) hem till mig, han ska tydligen landa på vattnet utanför oss och gå iland på vår brygga.. Lär bli intressant att se!


On the go

Jaa ni, vad har jag gjort de senaste dagarna då jag har varit för lat för att blogga? Jo jag har varit i Göteborg, till Antons farbror. Shoppade en sväng(åhh fick äntligen mina kavajer♥) och sprang runt på liseberg som små barn, gött! Annars har jag tagit det lugnt, sovit, varit med andra hälften och igår fick vi hem en valp - Milton. Ikväll är det vovvevakt ett tag som gäller, I don't mind!

I bet you will

Har varit ledig sen lördag och är ledig fram till skolan börjar= skönt! Har varit på viltsafari, en sväng till post och tullhuset, grillat, badat, tittat på hias fina puppy Ace, varit med på 100 minuter. Nu har jag njutit av stugan på föglö och solat som bara den= har solsting nu och mår illa + huvvuvärk. KUL när man hade tänkt fara och premiärjogga i nya joggingskor.. Fu.
Nåja, imorgon bär det av till Göteborg... LISEBERG OCH SHOPPING FO SHO!!!
(känns både bra och... mindre bra att säga det här men på onsdag kommer Milton hem. En liten valp)

RSS 2.0