To hold the team together




Hade en bra och dålig midsommar haha! Nu jobbar jag och spelar fotboll, i princip. Och just ja, surar för att det är fint stekar väder när jag sitter inne och jobbar. INTE kul, ALLS. Men nåja, reser troligen bort i augusti så jag ska inte klaga! Nu ska jag leka med mina småsyskon(?!) och sen lira korp. Tjarå.

Works everytime



Sitter och väntar på att tiden ska gå. Har bilen på service så kommer ingenstans.. Vad har jag gjort hittills idag då? Jo jag har varit en sväng med Mysan, kikat på telefon(bilden hihi) och sen varit hemma och smaskat på jordgubbar. Om nån timme ska bilen hämtas och MObilen köpas! Fint! Vill inte ha någon stor och pampig telefjong så den här blir säkert bra heh. Senare blir det korp och sen dansa hela natten lång/en del av natten. Har inte riktigt bestämt mig än!

I don't know a half of this shit






DET ÄR ETT MIRAKEL! Jag kommer in på hemsidan igen, thanks! Jobbar på från 9-17 varje dag(minus helg) MEN, imorgon + fredag är jag ledig! (tror jag?) sköööhöööönt! Har lite olika bilder and so on att visa, men tar det senare för nu blir det träning! TTYL!

hard work work?

Det är verkligen irriterande att jag fortfarande inte kommer in på blogg.se hemma... Sitter på jobbet just nu och får väl skriva nått kul här hehe(inga kunder atm, ta det lugnt pappa). Slutar om cirkus en halvtimme och ska hem, träna och sen kika på korpmatch i hammarland. Over and out, som min syster skulle säga.



Oh snap

De senaste dagarna så hade jag faktist tänkt blogga..... vad händer inte då? Jo jag kommer inte in på blogg.se, inte ens startsidan vill igång. Tack för den! Har i princip sommarlov, inga prov kvar, hade friluftsdag idag(tills det började ösa ner), är ledig imorgon och sen på fredag är det avslutning = KOMMER BLI EN VÄÄÄLDIGT TREVLIG KVÄLL SÅ DET SÅ!! Oavsett vad, jag ska ha en kickass kväll och den som förstör för mig are going deeper than down!

RSS 2.0