It's still gonna be great


bild från i fredags. ny apsnygg skjorta jag köpte förra veckan också

Hade två timmar teater i skolan idag, käkade lunch med fina Elina och fina Erika och for sen hem för jag kände mig så slut.. Ja, den dumma förkylningen har slagit till för mig med. Woho, känns fint.. Tänkte bara uppdatera en snabbis, ska just fara iväg och hänga med Mysan och sen blir det ut till hammarlandsskogarna. b-bye

wantit


I'm still doing it

Onsdag- känns som att sportlovet snart är över, NOOOOOO! Sitter för övrigt i hammarland just nu och busar med Bruno. Har inte gjort sådär värst mycket idag, fikade med Tessi och Mysan och for hem en stund eftersom jag knappt har varit hemma hah.. Nåväl, inte vill jag sitta och ruttna i skogen helt ensam hela sportlovet helleer. Äsch, nu gnäller Bruno så jag ska väl gå ut med honom en sväng. Bye'all!

What I am thinking about

Ljuva sportlov säger jag bara. Njöt som bara den imorse när jag vaknade och insåg att det inte var skola idag, SKÖNT!!! Ska bara vara hemma på sportlovet och hänga, tror jag kommer spendera mycket tid i hammarland eftersom jag kan rymma dit när jag vill hehe.
Sitter just nu och väntar på att Maria ska komma hem från chico så att vi kan dra in till staden och fika och catcha up lite! Bye 4 now!

Give some love today

Jisses, är super trött just nu. Tänkte bara uppdatera och säga att jag fick körkort idag och sen bjussar jag på en bild på the one and only. Tiep. Nu blir det alla hjärtans dag mys!

one two three


lite cravings såhär på lördags eftermiddagen

You are doin' things that you know I hate

Min bloggadress suger lite tycker jag. Sådär långt och krångligt. Kanske jag ska fixa en ny blogg? Som är awesome?

Stylein


senaste tillskottet i familjen + ett par comfy byxor

You had it



så här bra bilder fick jag i fredags, LOL

Den här dagen har jag varit bitter, inte så fullt prima som det kunde ha varit.. Morr! Nååja, har iallafall inte några prov eftersom jag skrev mitt sista i fredags så nu chillar jag bara och njuter av korta skoldagar. Gillar dock inte min nästa period eftersom jag börjar 8 varje dag och det gör mig så fruktansvärt trött_chey_93. Jobbigt det där.
Nu ska jag.. göra ingenting för jag kan göra just det ikväll, ingenting. och det är jiddrigt skönt!

OH SWEET JOY

ÅH VAD JAG ÄR GLAD, har inte flera prov(förutom omtagning HEHE) och jag har inget som jag måste göra idag! Så jiddrans skönt alltså. Ska in till stan vid 3 tiden och fixa ett grupparbete, sen ut och äta följt av mariebads relax avdelning och sen blir det att fara ut! Prima ballerina alltså. Jag gillar denna dag!

(just ja, råkade beställa hem lite grejer också heheh.. yay me)

Sweet 18



Happy birthday 2 you, you live in a zoo. You smell like a monkey, and look like one 2!

Na na na come one



1. Köpte en födelsedags present till mig själv, snuskigt fin 2.  Läppstift fo sho

RSS 2.0