So wouldn't you like to come with me?

Damn vad segt det går med bloggen! Har lodat runt på stan och ätit lunch på Eat med Amanda idag, vi fick också sällskap av Mysan och så besökte vi två hard working women. Har varit ledig både igår och idag, men imorgon blir det jobb igen. Vill.Ha.Pengar.Nu! Ikväll blir det att vara hemma och göra inget antar jag. Förresten så käkar jag jordgubbar nu, Y-A-M-M-O-!

Come on everybody

Jamen just ja, det var ju det här med att blogga hehe. Men vad mer kan man säga än att det är sommar =
1. Sola
2. Vara med dudsen
3. Jobba
4. Gå ut och gå i det vackra vädret
5. Käka glass
6. Simma(Yeaaah, like that gonna happend...)
7. Vara med Jessica på berget
8. VM
9. osv osv...
..så jag har ju knappt tid med min dyrbaraste ägodel, also known as datorn heh.
Nu ska jag fortsätta kolla på fotboll, tror det blir att lägga mig sen efter det. Imorgon ska jag sola och ha kul med my russian lover, så ses på stranden då!

Diamonds are a girls best friend




Glömde att visa ringarna som jag köpte. Can't get enough of it! (Skit fula bilder här med, men jag är trots allt ingen proffs fotograf) Nu blir det VM, woho!

Stuff











Sämst bilder, jag vet. Men det här är iallafall det jag köpte i Helsingfors + lite i Sthlm

Santo "icebreaker" Öhberg



Om ca en halvtimme kommer en veterinär hit och vi måste säga hejdå till världens finaste hund.

Midsommar!



Trevlig midsommar på er!

Where do you go when you're lonely?



Är hemma från helsingfors och har haft det jätte bra! Shoppat och skrattat som bara den med Jessica och Anki och I gotta say att jag behövde verkligen komma härifrån. Jäkla dårhus man bor i.. Ska försöka hinna med att ta bilder på det jag shoppat imorgon. Måste ju visa er coolingar vad jag har köpt hehe. See ya!

She hit the floor


Drar till staden och ska hänga med crewet en stund(far till swe imorgon med båten på morgonen och sen blir det båt till finland....) Anyway.. ska träffa Mysan och Martha ikväll!!!!!

Working ten to five



Nu drar jag på jobb medans Amanda ligger här och sover så sött, hehe.

Bor hos Amanda!




1. Jag+lite av Amanda 2. Dagens outfit, duuuh!(sammetsbyxorna<3) 3. Dagens inköp

Tell me that I got it wrong

Solen skiner och jag sitter inne på jobb. Finn ett fel. Fick lite bråttom imorse så jag drog på ett par väldigt gamla, svarta höga sammetsbyxor, haha what was I thinking.. Nåväl, tur att ingen kommer ut hit till EM och spanar då hehe.
Slutar egentligen 17.00 idag men ska till sjukhuset, så jag slutar vid lite över 3. Sen far jag till Amanda och stannar där till lördag. Freaking awesome om ni frågar mig. Snart kommer mamma med eatsallad♥ till mig, YAMMO!(Nej jag får inte min lunch hit körd varje dag om ni nu trodde det) Slänger säkert upp nått inlägg lite senare(om jag får tråkigt på jobbet t.ex) Sooooo see ya!

Everybody crash and burn sometimes

Även fast jag är på dåligt humör nu(pga lite saker hemma..) så jag tänker inte låta det gå ut över bloggishen. Jobbar 09.00-17.00 idag, sen ut och äta följt av möte med laget. Efter det blir det nått springtest och sen träning. Phew. Från och med nästa vecka så ska jag bara jobba tre ggr i veckan, det ska bli så jäkla skönt. Så hinner jag vara med mina awesome vänner och sola också heheh.
På tal om ingenting, så tror jag inte att jag har nämnt att vi ska köpa hästar här i bloggen?
Mamma och pappa ska bygga stall som blir klart om kanske ett år ungefär.
Här är iallafall ena hästen som vi funderar på att köpa, om han är frisk och allt sånt då.

Det här är då Chico, en 9årig tinkervallack. Mamma, Maria och småflickorna har varit och provridit och hälsat på honom redan, men mamma och pappa ska fara dit nästa vecka och då kanske jag följer med, beror på om jag ens är hemma(Jag, Jessica och Anki ska troligen på en liten weekend någonstans och shoppa och lite sånt)
Nu kommer det en kund hehe, gotta go!

I wonder if I ever cross your mind

Är typ jätte pissed off och jätte trött så jag orkar inte blogga. Adjö.

in the aaaaaayyyeeer



Ska alldeles just fara till Jessica och grilla och umgås(även fast vädret suger), hennes föräldrar är hemma hos oss ikväll, så det är bara vi, aaaaaall alone.. Well well, nu ska jag dra. Blås inte iväg ikväll gott folk hehe!


The fear of becoming

Har varit ledig idag, fy fasiken vad skönt! (har inte ens jobbat i en vecka, men längtar tills jag får ledigt igen heh) Sov hos Amanda och har busat med henne och solat med henne + Elina på lilla holmen idag. Sen vart det lite ifk och korp mot kvällen. Jag ska väl alldeles just gå och lägga mig eftersom jag ska på jobb imorgon igen, 10-17. Usch jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet, (säger som Hia) känner mig som ett emo ikväll.

because you had a bad day

Skulle också vilja hänga på stan med mina vänner ikväll, men är trött och slö efter jobbet + att jag ska på träning till 9 + att jag jobbar imorgon igen. Såååå jag blir nog hemma och slöar. Är på sånt jäkla pisshumör, vill bara *headshot* på allt och allaaaaaaa


UPPDATE: HADE TYDLIGEN INGEN TRÄNING(FAIL) SÅ ÄR PÅ STAN MED MINA VÄNNER EN STUND IALLAFALL. AWESOME HUH?

What a life





Jobbat från 09.30-17.00 idag och jag har redan tröttnat hehe. Kom hem från jobbet och var trött, gick till våra grannar och guess what? Satt och klippte remsor till midsommarkronor........... Jag.har.inget.liv.
Nu ska jag och Jessica cheer:a upp oss med lite chatroulette. Vi.har.inget.liv.
Over and out


Avslutningskvällen








Det här sommarlovet ska bli det mest awesome:astaste sommarlovet ever!

SOMMARFREAKINGLOV

Rubriken säger allt! Fy faaasiken vad skönt. Examens kalas, helt okej betyg, lunch med tjejerna, grillning hos Amanda och häng i stan hann jag med igår och kul hade jag hehe.. Idag har det dock gått lite segt, är huvudet dumt får kroppen lida kan man säga. Slänger upp bilder sen, för nu blir det Lost med pappa!

Just run away from my mind


Fin bild huh?

Slutade kvart över 10, for hem med pappa och gick ut på en promenad för det var sånt UNDERBART väder ute!
Känner mig sönderstekt nu haha, så jag sitter och nördar mig framför datorn istället. Ikväll är det träning, imorgon är det volleyboll på nabben med klassen som gäller och sen på kvällen kommer Maria hem♥

unnecessary shit

Dagens humör Rätt så glad faktist(Vem är inte glad när det är sånt fint väder??)
Dagens mående Ont i käken, räknas det?
Dagens borde göra Rensa och fixa i min garderob
Dagens vill göra Gå på en låååååååång promenad i solen, fan vad skönt
Dagens ska göra Fara på träning, lägga mig i tid ikväll
Dagens klädsel Just nu bikini och linne
Dagens längtan fredag = AVSLUTNING
Dagens beroende Vatten och tuggummi

RSS 2.0