Do a different spin

Påsklovet har varit skööhööhöönt. Har inte gjort så himla mycket, njutit av solen, haft 50års kalas för pappa och bara varit och haft det bra! Önskar dock att påsklovet kunde hålla på till sommarlovet he he.
Har egentligen inte så mycket att berätta, men ja, jag lever iallafall. Nu blir det lite beach2011 träning(kommer antagligen sitta framför datorn istället........) Oh yeah.

Are you strong enough to love someone?



1. frän dricka som gjorde att tungan blev rosa 2. amanda the birthdaykid

Helgen har bestått av jobb, lite(mycket) fnittrande, kärlek, smörgåstårta, sol= FINT!
Skola i tre dagar och sen lov och då kommer både Maria och the hanssons hem, JAAAAA!!! Nu måste jag springa och leka med Viggo(attention whore hihihehe) och plugga.

Everyday is a friday

@jobb. Sitter och räknar ner timmarna till jag slutar hehe.. Okej näää, säljer som smör här alltså. Furnish_girl_93 fo sho! Kastar ur mig ett "HEJHEEEJ" lite nu och då och pendlar mellan facebook och bloggar..(pappa jag gör det BARA när det INTE är några kunder i närheten, så du vet!)
Igår vart det en sväng till Amanda som skulle ta arken oskulden medan jag for till hammarland och stupade i säng kl plus minus 9. Ikväll blir det att leka rövare och bara leva livet. Ska käka nachos, prata strunt och fnissa lite extra. Låter bra va?

GRATTIS AMANDA 18 ÅR!!



One and two


atm: mina två favvo killar ligger och snarkar ikapp

Slö dag idag, vaknade upp hos Anton och... blev hos Anton helt enkelt! Ingen skola för mig idag, mådde inte sådär tipp topp. Men förhoppningsvis nya tag imorgon!

You don't have to

Vaknade upp på gott humör idag och det har(tro det eller ej!) faktist hållit i sig! Det kan ju bero på att jag vaknade upp bredvid finaste, kom hem till världens sötaste hundvalp och ett par skor som mamma hade haffat till mig! Och ett plus på allt, jag har inte läxor till imorgon! = Glidarsöndag - det gillar vi!

So well

2 timmar spanska och 2 timmar matte. Så har min skoldag sett ut! Slutade kl 12, for en snabbis till Emmaus(har förresten köpt mycket som jag inte har visat.. Bad bloggare, baaaaad) Sen vart det en timmes powerfreakingwalk. Ikväll då? Först och äta med familjen + BF, sen kika på teater(BF där aswell) och sen antingen ut en sväng eller hem. Imorgon kommer förresten Viggo!!! åhhh pussinussituss hundvalp.

New





Lite nytt och fint behövdes kände jag! (hehe borde hålla igen på shoppandet egentligen..) Är just påväg till Tessi, ska käka lite födelsedagstårta eftersom bruden fyllde 18 år igår! GRATTIS TESSI!
Sen bär det av till hammarland(haha skräll..) och imorgon börjar nya perioden och jag slutar 12.. Thank you God!

Really?


sneak peek på nytt halsband

Jo jag lever! Ska bara ta mig igenom mitt sista prov(psykologi-onsdag) och sen ska jag bli EN STOR BLOGGARE!! WOHO. Eller så inte

It's just fine


hej jag heter lina och älskar att egopixa...

Lite updatish nu då: pluggar, tränar, pussas, hänger! ungefär så ser livet ut just nu.
Ikväll blir det häng i stan och ut en sväng(?) och om en vecka kommer VIGGO!


RSS 2.0