All around the world

Hoo-jaaaa vad segt detta går. Kom hem för en stund sen och kände att jag bara inte kunde svika mina bloggläsare(vem tror jag att jag är egentligen..) Jag har iallafall hängt med dudsen i stadshusbacken och kikat  en snabbis på Broken Door och Di Leva som jag tyvärr måste säga att var rätt så slöa, sorry! Men eftersom det var Di Leva ikväll så hade jag iallafall min svarta långklänning, tänkte att jag skulle matcha honom heehee. Idag har jag jobbat och jag HAR JOBBAT KLART FÖR SOMMAREN NU, SKÖÖNT! Imorgon blir det Sean Banan för faaan, fatta vad vi ska skaka rumpa då hehe!! Nu ska jag nog börja dra mig till min underbara säng och försöka sova så underbart som jag bara kan och sen imorgon ska jag vakna upp på ett underbart humör när jag ser vilket underbart väder det kommer vara. Låter det inte alldeles underbart?

Hoffmaestro @ rockoff

Kom just hem och är trött och rätt så nöjd för kvällen. HOFFMAESTRO VAR GRYYYYYMMA! Fy fan alltsåååå! Grymeligrymeligryyyymma! Sen spenderades resten av tiden i stadshusbacken och träffade lite folk hit och dit. Fun fun fun. Nu ska jag sova som aldrig förr, nighty night för min del!

I'm fly


Glömde visa hur min ring blev and I gotta say that jag är faktist nöjd! (Älskar förresten Marias nagellack hehe..)

Off we go


Nu drar jag på kalas till min gudmor som fyller år! Sen blir det väl in till stan och rocka loss, eeeeh eller något sånt. Min långklänning har förresten premiär idag, gosh I am so cool! Ay caramba, nu måste jag dra. Ha det nice!

We went beyond where we should have gone


stugan

båten

jag och Cissi

gäststugan som jag och Jessica sov i ehe

Cissi

Wiiiihoooo

Har varit härligt på stugan, men fan vad skönt att komma hem haha. Idag har jag och Jessica varit och simmat på mariebad(innomhus dåråå) och käkat glass hos Hia. Imorgon blir det först jobb och sen blir det Rockoff, yahoooo! Ursäkta för tråkigt inlägg, men det är så det är bara dudes!

H&M in my heart


AWESOME

Har just beställt från H&M - AWESOME!
Far till stugan nu - AWESOME!
Hörs sen!

She has been running around



Heey dudes! Har städat mitt rum lite till och från idag och det bästa är när jag blir så jäkla nöjd när jag är klar sen haha. MÅSTE försöka rensa ur min garderob(som jag säger att jag ska göra typ hela jäkla tiden), för jag har hittat lite smått som jag vill beställa + att vi ska och shoppa i augusti. Skulle egentligen vilja typ sälja lite saker, bara för att se om man kan få ihop lite små slantar bara sådär hehe. Ikväll far jag till stugan och kommer hem på torsdag någon gång. Ska bli kul faktist, var ett tag sen.. Hoppas bara att jag överlever när det är så jäkla varmt när jag inte får simma förrän typ torsdag, jäkla pallriga tå. Tror jag kommer skita i det och simma iallafall för det är så härligt att simma på stugan, vattnet är klart och nästan alltid varmt till skillnad från det iskalla och grumliga vattnet här hemma.. Ehh nu ska jag sluta skriva en massa strunt om stugan haha, ska väl fortsätta städa antar jag. Nås på mobilen när jag är på stugan, just so you know. Smell ya later!

I would cross the seven seas just to get to you


Over and out

Igår vad jag först och solade på mariebad med Mysan, Martha och Linn, sen på kvällen så kollade jag på skräckfilm på bio (heehee) med Mysan och Martha och åt en massa skit, skrek som små flickor och hoppade till lite nu och då. Vi kollade på Prom Night som var helt okej bra och liiiite läskig ibland hehe. Just nu sitter jag och gör absolut inget, slökollar lite på tv, kollar runt på internet och väntar på att Anton ska komma hit. Känner mig så tråkig idag så jag tror att inlägget får ta slut ungefäääääär...här. Hare gött!

I came home in the middle of the night



I don't mind a little fight


Klänningen som jag köpte från Alice Vintage, like it alot

Dagen började lite.. märkligt. Steg upp vid 7 tiden för att se om jag fortfarande hade ont i tån, vilket jag hade. Somnade om och vaknade lite över 8, käkade frukost med Jessica och for sen till sjukhuset för att kolla den förbannade tån. Skulle egentligen ha jobbat idag men behövde tydligen inte fara dit efter sjukhuset, så nu vette jag fan vad jag ska göra om jag inte får gå runt och så. Det får väl bli lite sunbathing då!

Never mind




Morgonpromenad med Jessica + lunch i stan, vilken start på dagen huh! Hängde i stan med Mysan, köpte lite nytt(bl.a klänning-Alice vintage kjol-ziczac) och for hem vid 3 tiden och solade lite på bryggan. Nu ska jag alldeles just gå ut och gå med Maria och sen tror jag att jag ska försöka fixa lite i mitt rum. TTFN!(Taa taa for now eeheeh)

I know you care

Sola simma VM vänner = så ser dagarna ut just nu. Idag har vi varit till Bovik och solat och simmat lite(Oh thank you God för att min tå tålde att simma, annars skulle jag dött i den här värmen) Ikväll kommer Mewsan hit och så blir det VM final, fan vad tråkigt när VM slutar sen. Nu blirre grillat till middag och sen inte sitta i solen och smälta!

You can not hit that

Haha jag har stukat tån. Vad patetiskt det låter! Men ont som fan gör det. Tror inte att min tränare kommer vara så glad när jag berättar att det var från korpmatchen, hehe oops. Idag har jag iallafall jobbat, varit hem en snabb sväng och skulle sen fara till klosterviken, men planerna ändrade riktning mot staden. Så då promenerade vi(jag) barfota på gatorna och sen begav vi oss mot Amanda, träffade Hia en stund och for sen vidare till Fredrik, men stannade heller inte länge där och så körde Mysan hem oss hehe. Duktig flicka! Nu äter jag jordgubbar och tycker synd om mig själv. Blir ingen träning för mig and that sucks.

I don't care if I lose my mind

Idag har jag solat och simmat med några dudes, ätit på ångbåtsbryggan med Martha och Mysan och sen spelat korpmatch med Systembolaget, haha that was fun! Spelar förhoppningsvis mera matcher med dom. Nu mår jag dåligt och kroppen är inte riktigt med mig och min stackars lilla yttepytte tå tar jätte ont och blöder(efter korpmatchen antar jag?) Iallafall så ska jag jobba imorgon, 09.00-17.00, så nu ska jag sova!

Somewhere only we know

(skrev det här inlägget i natt, men det publicerades tydligen aldrig..) Lazy-ass-bitch-motherfucker, vad lat jag är med bloggen! Men har varit ledig idag och är ledig imorgon och på torsdag(fick veta idag att jag bara behöver jobba måndagar och fredagar, sen får jag jobba extra om jag vill. Now that's what I call working) Idag har jag iallafall hängt med fina Mysan och Amanda på lilla holmen och solat och badat(första doppet heehee) och sen blev det middag på ångbåtsbryggan med Martha, Mysan och Amanda(Hia jobbade + fixade håret, din svikare) och sen cyklade jag, Martha och Mysan till Mysan herself och kollade på VM, fint fint fint! Imorgon blir det att sola på mariebad och sen VM hemma hos mig på kvällen. And for the record, jag bara älskar detta väder!

Give my gun away when it's loaded



Den är så fin så ni måste bara få höra den

Is that alright?

Igår var det jobb 09.00-17.00, sen for jag en sväng till Chico och sen hem och gick ut på en promenad och det är så jäkla underbart när det är sånt awesome väder(dock inte lika underbart när man sitter inne och jobbar....) Iallafall så kom Martha, Mysan och Erre till mig och så kollade vi på VM och snackade en massa, trevlig kväll med trevliga flickor!
Idag har jag och Martha stekt en stund, varit och ätit på Mannechai och sen IFK match med Martha och Mysan. Nu sitter jag och kollar på fotboll igen och försöker hurta mig, det går inte bra eehhee. Fan vad intressant jag är förresten!

RSS 2.0