Pessimist javisst

Ni får ursäkta mig för att jag bara skriver om provperioden nu, men den drives me crazy! Känner mig som ett psykbryt och imorgon har jag det sista "jobbiga" provet. Sen har jag bara finska nästa vecka. Fick iallafall veta att jag är godkänd i geografin, vilket känns jävligt skönt(men prov resultatet är inget att skryta om heh). Samhällan och historian är också över och imorgon har jag religion.. Är så irriterad för att jag har haft en massa jobbiga prov den här veckan och såklart så får religionen lida för det(började läsa idag typ, vilket är väldigt olikt mig!!!) Blablablabla nu ska jag sluta skriva om mina skolbekymmer. Hoppas ni har en trevlig kväll, för det kommer minsann inte jag ha!

I got to keep my feet on the ground

Är så glad för att jag har världens underbaraste vänner och pojkvän som muntrar upp mig när det är provperiod. Fett med kärlek till dom!

Makadi bay





Några veckor kvar bara, åh vill att provperioden ska vara över nu.


Thought I was unbreakable but this is killing me

Ett ord: provperiod. Har så inåt skogen med plugg.. Geografi provet är över, så nu har jag BARA 5 prov kvar. 4 prov den här veckan och sen ett fjuttigt finska prov sista veckan. Gahh jag är ap stressad! Nu måste jag.. wait for it.. wait for it.. plugga! Låter väl kul? Ska iallafall bita ihop nu och sen far jag iväg och kikar på fotboll. See ya!

Cause i'm burning



Åh. Fick med mig en super skön kofta från Madison igår. Dagen har för övrigt varit sämst, känner mig så inåtskogen stressad över geografi provet på fredag.... och har varit på sånt jäkla fucked up humör idag. Nej fy jag orkar inte blogga när jag är en bitterF. So long!

Väärt inlägg

Det är hemskt hur trött jag ÄR. Har jobbat och sen gjort absolut ingenting, vääärt. Borde ha pluggat massor men har knappt läst något alls. Vill bara lägga mig ner i sängen och dra täcket över mig.. så jag tror att jag gör det ungefäääär.. nu!

God damn



Har varri till sjökvarteret med dudsen och kollat när Hia och Bebbe har musicerat, splendido! Nu sitter vi och väntar på att få komma hem. Över och ut.

Waiting for the world to change



1. Lite saker som kom hem från emmaus(t-shirten&scarfen sen) 2. Shitnice halsband som jag köpte idag

Wähoo vad det blåser! Tror att huset kommer blåsa bort snart.. Sitter och klurar med ett spanska föredrag som vi ska ha nästa vecka, oy vey! Hade förresten friidrott på gymnastiken idag och jag och Hia konstaterade att varför blir man sämre på typ allting när man blir äldre?! Det borde ju vara tvärtom(Eller så är det bara jag och Hia som är drabbade..) hehe. Ikväll blir det att göra läxor och kika på Pirates Of The Caribbean 3 med duden. See ya!

September thirteen

Är hemma redan, mådde lite weird idag så jag for hem med mamma. Har inte haft tid och ork att blogga i helgen, har bland annat varit ute och ätit med Anton, Patrik och Mysan, gått runt på stan med Amanda och Mysan(Fyndade stuff på secondhand, oh yeahh) och så har jag kollat på IFK och hängt med han där pojken. Sweet helg! Vad ska man göra nu då? Tror att jag ska gå ut och gå med paraply i brist på annat haha.. Men först så måste jag väl ta mig an(n?) den där "1½ timmes" uppgiften i samhällan. KUL.

Tight Very Nice


Kollade på jeans efter skolan och kom hem med Tight Very Nice jeans. Me likey!

You aint no angel


Buuhuu, sommar och brunare än den lilla blekfis som jag är nu :(

Skolan gick underbart(haha gayyy) snabbt idag, kom hem och slog mig ner i sängen och började göra mina läxor nästan direkt, I am so grym! Nu sitter jag och skriver detta inlägg och ska just gå och kolla på fotboll igen med de två herrarna i mitt liv (pappa och Anton haha!) Tjingeling!

Elämän suolaa

Tjeeena bloggiseen. En liten sammanfattning av helgen: firat Martha med barnkalas(hennes sista innan hon fyller 18 ju, hallåååå) hemma hos Hia med om nom nom saker och film(Remember me+Robert Pattinson=drool) det var riktigt hyvens och jag måste säga att jag har nog dom coolaste vännerna ever. Har hunnit med lite jobb och kikat på match ute i Hammarland med farmor,faster och farbror. Sen har jag i princip bara varit hemma och hängt med pojken, legat och slappat och flyttat in en större säng, välkommen 1.20 till familjen! Nu sitter jag och skriver om min egna finska stad och ska snart skriva en finsk annons. Låter ju riiiktigt skoj det.. Väntar på att Anton ska komma tillbaka så vi kan kolla på film och slappa igenom den här söndagskvällen. Blahablaha, gotta go and kick some finnish ass!

Same patterns, same routine

Hatar att jag börjar tidigt hela tiden(Amanda tyst), hatar att sova ensam, hatar när det blåser för det låter så läskigt, hatar att tankarna bara far iväg ibland, hatar att min syster bor så långt borta, hatar att jag förstörde min finaste ring under avslutningskvällen, hatar när det är mörkt, hatar när folk är hemska och falska och hatar(mest ogillar) att jag aldrig kommer på något vettigt att skriva. Tack och godnatt för min del.

GRATTIS MIN FINA DELFINIA!






You're like a drug that I can't stop taking


tog äntligen tag i saken och köpte den här sjalen från ziczac, yamyam.

Hola todos! Är på hyffsat bra humör idag, har inte så värst mycket läxor till imorgon och är lycklig för att vi ska få höstlov haha. Skolan gick jobbigt långsamt idag och det blev inte bättre av att jag hade dubbeltimme geografi de sista timmarna.. Oy vey! Jaadaa jaadaa, nu slänger jag mig på sängen och pluggar!

RSS 2.0